Recuperarea datoriei

Încăsarea datoriilor

 

«Unde e dreptul, acolo sunt și mijloace de apărarea lui.»

 

În vederea dezvoltării crizei economice și situației economice grele în Republica Moldova perceperea datoriilor de la persoanele fizice sau juridice a devenit în present un serviciu juridic cerut. Mai mulți cetățeni și agenți economice au nevoie în rezolvarea problemelor cu datoriilor, care n-au posibilități să impună executarea obligațiilor altei părți după condițiile contractual și  în rezultat primesc pagube enorme, contracte rupte și durerile de cap. D-voastră ați ajuns în asemenea situație și nu știți cum puteți să întoarceți datoria? Sînteți confundați? începe să apară o mulțime de întrebări:

  • Cum puteți întoarce repede datorie după contract sau act de primire?
  • Cum puteți să recupera pegubă material și morală?
  • Cum puteți recupera pagube adăugătoare apărute de neexecutarea obligațiunilor contractual?
  • Litigiu de împrumut poate să fie rezolvat fără adresare în instanța de judecată?

Rapid, professional la aceste întrebări pot să vă răspundă și să găsească soluția adecvată  Avocat Denis Dobrioglo.

Apelînd la serviciile noastre, în primul rind veți economisi timpul, nervii și un aspect nu mai puțin important, banii voștri.

Cabinetul Avocatului Denis Dobrioglo  lucrează rapid, calificativ, gata de a oferi în scurt timp o soluție bazată pe:

  • Întoarcerea datoriilor după obligațiunile contractual și nu numai contractual în termen scurt
  • Recuperarea pierderilor legate cu neîntoarcerea datoriilor: încăsarea penalitățiilor, amenzilor, dobîndei pentru întîrziere
  • Formarea pretenței de debitor, depunerea cererii de chemare în judecată;
  • Reprezentarea în instanțele de judecată;
  • Recurgerea și executarea deciziilor cu privința litigiilor de împrumut, conducerea cauzelor cu executorii judecătorești.

Specialiștii noștri din domeniul dreptului, în activitatea lor utilizează în primul rînd abilitățile lor practice, și apoi cele teoretice , voinţa noastră pentru o rezoluţie doar de litigiu şi situaţia problematică este neclintită, vă vom deserve la o înaltă calitate și ne vom strădui să găsim soluție la orice problemă.

Pentru a beneficia serviciile sus indicate Voi ne puteți contacta la numărul de telefon 079399915 Sau veniți pe adresa mun. Chișinău, str. Tighina 65, of. 202, încă voi puteț tremiteți scrisoarea la următoarea poșta electronică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Este Gratuită consultația plasată pe internet.

Biroul Avocatului – încredere maximă și rezultate de înaltă calitate!