Litigii imobiliare

Litigii imobiliare

Litigii cu privire la bunurile imobile

«A grăbi actul justiției înseamnă a atrage nenorocirea».

Bunurile imobile au reprezentat întotdeauna o valoare imensă pentru om. Terenuri, case, construcții auxiliare, anexe, garaje – toate aceste obiecte reprezintă bunuri imobile care în Republica Moldova dețin un statut juridic aparte, fapt care le conferă proprietarilor de bunuri imobile drepturi și obligațiuni corespunzătoare. În acest context, tot mai des ne confruntăm cu cazuri de conflicte juridice privind apartenența bunului imobil la o anumită persoană. Litigiile în cauză sînt legate de legalitatea construcțiilor, de privatizarea bunurilor imobile, de obţinerea autorizațiilor de construcţie, de dreptul de proprietate asupra terenurilor, de schimbarea destinației terenurilor, de împărţirea terenurilor, de exproprierea bunurilor imobile și altele. Sîntem dispuşi să soluţionăm toate conflictele Dumneavoastră legate de bunurile imobile și să Vă oferim în termen scurt un suport juridic profesional.

Întrebările cele mai frecvente care apar în legătură cu acest domeniu sînt următoarele:

 • Cum trebuie să Vă apărați corect dreptul de proprietate asupra casei, apartamentului, terenului și asupra altor bunuri pe care le deţineţi? Ce acte juridice confirmă dreptul Dumneavoastră asupra unui bun imobil?
 • Cum să Vă apărați împotriva exproprierii ilegale a bunului Dvs. imobil?
 • Cum Vă puteți proteja bunul imobil în viitor și cum îl puteţi transmite prin moştenire copiilor sau rudelor Dvs.?
 • Cum și unde poate fi privatizat bunul imobil? Cum poate fi privatizat bunul imobil construit în perioada sovietică sau după dezintegrarea Uniunii Sovietice?
 • Cum pate fi repartizat corect dreptul de proprietate asupra unui bun imobil?
 • Cum se face corect divizarea unui teren în loturi pentru construcţii?
 • reprezentarea și apărarea drepturilor Dumneavoastră în instanțele de judecată și în organele de stat;
 • formularea și depunerea pretențiilor, a cererilor de chemare în judecată și a altor acte juridice în litigiile cu privire la bunurile imobile;
 • analiza juridică și formularea unor concluzii pe marginea documentelor juridice referitoare la un bun imobil;
 • dificultăţile legate de privatizarea sau dobîndirea dreptului de proprietate asupra unui bun imobil;
 • împărţirea, atribuirea sau consolidarea terenurilor de pămînt.
 • schimbarea destinației terenurilor în vederea realizării unor construcţii.

La aceste întrebări poate să Vă răspundă rapid şi profesionist, precum şi să găsească soluțiile adecvate, avocatul Denis Dobrioglo.

Apelînd la serviciile noastre, veți economisi în primul rind timpul, sănătatea și, un aspect nu mai puţin important, banii Dumneavoastră.

Cabinetul avocatului Denis Dobrioglo  lucrează rapid, profesionist, fiind gata să ofere în scurt timp soluții în probleme ce ţin de:

Sarcina noastră este asigurarea Dvs. cu servicii de înaltă calitate şi în termene cît mai restrînse, pentru ca să Vă puteţi începe activitatea cît mai rapid şi fără pierderi financiare mari.Serviciile noastre se prestează pe întreg teritoriul Republicii Moldova.Vă vom oferi servicii corecte şi de un înalt profesionalism, ajutîndu-Vă să rezolvaţi chiar şi cele mai dificile probleme.

Pentru a beneficia de serviciile indicate mai sus, ne puteți contacta la numărul de telefon 079399915 sau puteţi veni la oficiul nostru de pe adresa: mun. Chișinău, str. Tighina nr. 65, of. 202.

De asemenea, puteți să ne trimiteți scrisori pe următoarea adresă electronică: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.