Litigii Familiare

Litigii familiale

               «Unde există un drept, sînt și mijloace pentru a-l apăra.»

Celula de bază a societăţii contemporane este familia. Relaţiile familiale nu se rezumă doar la sentimente frumoase, luminoase şi irepetabile trăite în viaţa fiecărui om, ci constituie nişte raporturi juridice precise. Trăind într-o familie cu cei apropiaţi, Dvs. practic nu reflectaţi asupra faptului că dreptul poate fi într-un mod sau altul legat de viaţa intimă de familie. Totuşi, la înregistrarea căsătoriei, fiecare cuplu merge la oficiul de stare civilă, asigurîndu-se în acest fel cu drepturi şi obligaţii familiale ocrotite de lege şi în privinţa cărora cei doi devin conştienţi doar la apariţia diferitelor tipuri de conflicte familiale.

Care ar fi acţiunile Dvs. în cazul în care aţi suferit de pe urma unei neînţelegeri din familie şi nu ştiţi cum să Vă autoprotejaţi şi să-i protejaţi pe copiii Dvs., iar poliţia nu reacţionează la adresările Dvs.? Cum trebuie să procedaţi în cazul în care sunteţi pe cale să divorţaţi de soţ/soţie, însă el/ea pretinde la toată averea agonisită? Sau atunci cînd sînteţi îndepărtat de copilul Dvs. şi nu Vă este permis să aveţi cu el întrevederi? Sau atunci cînd divorţul pe care îl solicitaţi Vă este refuzat?

       Beneficiind de ajutorul calificat al unui avocat licențiat, Veţi găsi răspunsuri la aceste întrebări, precum şi la multe altele referitoare la:

  • Cum trebuie să acţionaţi în caz de violenţă în familie?
  • Cum încetează relaţiile de căsătorie şi cum poate fi corect partajată averea?
  • Cum să procedaţi în cazul în care aţi încheiat un contract matrimonial lovit de nulitate?
  • La cine va rămîne copilul în caz de divorţ? Care sînt factorii determinanţi?
  • apărarea juridică a intereselor Dvs. şi a intereselor celor apropiaţi în litigiile familiale;
  • întocmirea, analiza şi formularea cererilor de chemare în judecată, ale contractelor matrimoniale, ale acordurilor privind pensia alimentară şi ale altor acte juridice;
  • partajarea legală a patrimoniului soţilor, soarta de mai departe a copiilor acestora;
  • decăderea din drepturile părinteşti a părintelui tiran sau a ambilor părinţi.

La aceste întrebări poate să Vă răspundă rapid şi profesionist, de asemenea să găsească soluțiile adecvate, avocatul Denis Dobrioglo.

Apelînd la serviciile noastre, veți economisi în primul rind timpul, sănătatea și, un aspect nu mai puţin important, banii Dumneavoastră.

Cabinetul avocatului Denis Dobrioglo  lucrează rapid, profesionist, fiind gata să ofere în scurt timp soluții în probleme ce ţin de:

Specialiștii noștri în domeniul dreptului posedă cunoştinţe teoretice solide, pe care le utilizează întîi de toate sub forma unor abilități practice. Intenţia noastră pentru soluţionarea echitabilă a litigiilor şi a situaţiilor problematice este fermă. Vă vom oferi servicii corecte şi de un înalt profesionalism și Vă vom ajuta să rezolvaţi chiar şi cele mai dificile şi aparent fără ieşire situaţii.

Pentru a beneficia de serviciile indicate mai sus, ne puteți contacta la numărul de telefon 079399915 sau puteţi veni la oficiul nostru de pe adresa: mun. Chișinău, str. Tighina nr. 65, of. 202.

De asemenea, puteți să ne trimiteți scrisori pe următoarea adresă electronică: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

          Pe internet Vă putem oferi consultație Gratuită.

Biroul Avocatului – încredere maximă și rezultate de înaltă calitate!