Înregistrarea întreprinderii

Înregistrarea întreprinderii 

                           «Egalitatea tuturor cetăţenilor în faţa legii constă în aceea că toţi să fie în egală măsură obligaţi să respecte legea »

Una din metodele de asigura pe sine şi viitorul său cu resurse băneşti destule constituie întemeierea unei afaceri, devenind întreprinzător sau bussinesman. Situaţia economică din RM în fiecare zi se schimbă, dar numărul societăţilor comerciale nou-înregistrate iminent creşte. Statul la nivel legislativ a stabilit pentru viitorii antreprenori procedura de creare şi înregistrare a persoanei juridice, dar în practică fiecare al doilea, înainte de a începe activitatea de întreprinzător se ciocneşte cu o mulţime de piedici birocratice, ceea ce în mod considerabil îngreunează procesul pornirii unei afaceri.

Noi propunem să preluăm şi respectiv să Vă izbăviţi de toate întrebările cu privire înregistrarea noii DVS afaceri. În asemenea situaţii noi Vă garantăm asistenţă profesională de calificare înaltă în vederea înregistrării rapide a întreprinderii.

Vă puteţi adresa referitor la următoarele întrebări:

  • Cum şi unde poate fi înregistrată întreprinderea, care acte urmează a fi prezentate?
  • Care formă de organizare este oportună afacerii DVS: Societate cu Răspundere limitată, societate pe acţiuni, întreprindere individuală, sau alta?
  • Care este necesitatea actelor de constituire?
  • Cine sun fondatorii şi cum corect urmează de stabilit cotele-părţi în capitatul statutar?
  • Cînd şi pentru ce întreprinderii DVS este necesar de primit autorizaţii şi/sau licenţe?

Rapid, professional la aceste întrebări pot să vă răspundă și să găsească soluția adecvată  Avocat Denis Dobrioglo.

Apelînd la serviciile noastre, în primul rind veți economisi timpul, nervii și un aspect nu mai puțin important, banii voștri.

Cabinetul Avocatului Denis Dobrioglo  lucrează rapid, calificativ, gata de a oferi în scurt timp o soluție bazată pe:

  • Înregistrarea rapidă, din punct de vedere juridic corectă a întreprinderii.
  • Reprezentanţe în organele de stat în cazul primirii a tuturor permisiunilor, licenţelor şi altor acte juridice.
  • Întocmirea corectă a actelor de constituire, precum şi introducerea modificărilor în actele de constituire.
  • Soluţionarea oricăror conflicte pe parcursul întregului proces de înregistrare a întreprinderii.

Specialiștii noștri din domeniul dreptului, în activitatea lor utilizează în primul rînd abilitățile lor practice, și apoi cele teoretice , voinţa noastră pentru o rezoluţie doar de litigiu şi situaţia problematică este neclintită, vă vom deserve la o înaltă calitate și ne vom strădui să găsim soluție la orice problemă.

Pentru a beneficia serviciile sus indicate Voi ne puteți contacta la numărul de telefon 079399915 Sau veniți pe adresa mun. Chișinău, str. Tighina 65, of. 202, încă voi puteț tremiteți scrisoarea la următoarea poșta electronică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Este Gratuită consultația plasată pe internet.

 Biroul Avocatului – încredere maximă și rezultate de înaltă calitate!