Cauze Penale

Cauze Penale

                                                                                                                  «Legea este dură, dar este lege.»

În fiece zi omul se confruntă cu diferite situatii pe care uneori este practic imposibil să le prevadă sau să le prevină. Astăzi sînteți un cetățean care respectă legile, dar mîine din cauza unei întîmplări nefericite puteți deveni bănuit, martor sau chiar parte vătămată într-un proces penal. În situația în care crima şi autorul ei nu au fost încă descoperite şi nu există nici probe care ar demonstra nevinovăția Dumneavoastră sau atunci cînd sînteți învinuit pe nedrept de comiterea unei infracţiuni pe care nu aţi comis-o, în acest caz sînteţi implicat într-un litigiu penal de care poate să depindă soarta Dvs. de viitor sau chiar însăşi viața Dvs.

Noi Vă putem proteja de aceste fărădelegi, oferindu-Vă sprijin şi asistenţă în conflictele penale.

Ce este răspunderea penală și care sînt consecințele aflării Dvs. sub urmărire penală? Cum Vă puteţi elibera de răspunderea penală, este oare posibilă eliberarea de răspunderea penală fără a apela la instanța de judecată? Ce drepturi și obligații are partea vătămată, bănuitul sau inculpatul în cadrul unui proces penal? Este posibil să cereți prejudicii morale și materiale într-un proces penal?

Pentru a răspunde la aceste întrebări aveți nevoie de ajutorul calificat al unui avocat licențiat. Acesta Vă poate oferi explicaţii şi un ajutor practic în probleme referitoare la:

 • Cum să Vă creați o strategie de apărare în instanța de judecată în cadrul unui proces penal?
 • Cum să Vă demonstrați nevinovăția şi, în același timp, să Vă păstrați reputaţia în afaceri şi să rămîneți în libertate?
 • Care sînt circumstanțele ce agravează și/sau atenuează răspunderea penală și în ce constau aceste circumstanțe?
 • Cum și cînd se depune o acțiune în instanța de judecată cu privire la un litigiu penal?
  • reprezentarea și apărarea intereselor Dvs. în instanțele de judecată și în organele de stat;
  • elaborarea unei tactici de apărare benefice pentru interesele Dvs.;
  • colectarea probelor necesare în vederea formării unei tactici puternice de apărare a intereselor Dvs. în faţa instanţei;
  • contestarea hotărîrilor judecătoreşti și atacarea cu recurs a sentințelor judecătoreşti;
  • executarea hotărîrilor judecătoreşti în acțiuni civile.

La aceste întrebări poate să Vă răspundă rapid şi profesionist, precum şi să găsească soluțiile adecvate, avocatul Denis Dobrioglo.

Apelînd la serviciile noastre, veți economisi în primul rind timpul, sănătatea și, un aspect nu mai puţin important, banii Dumneavoastră.

Cabinetul avocatului Denis Dobrioglo  lucrează rapid, profesionist, fiind gata să ofere în scurt timp soluții în probleme ce ţin de:

Sarcina noastră este asigurarea Dvs. cu servicii de înaltă calitate şi în termene cît mai restrînse, pentru ca să Vă puteţi începe activitatea cît mai rapid şi fără pierderi financiare mari.Serviciile noastre se prestează pe întreg teritoriul Republicii Moldova.Vă vom oferi servicii corecte şi de un înalt profesionalism, ajutîndu-Vă să rezolvaţi chiar şi cele mai dificile probleme.

Pentru a beneficia de serviciile indicate mai sus, ne puteți contacta la numărul de telefon 079399915 sau puteţi veni la oficiul nostru de pe adresa: mun. Chișinău, str. Tighina nr. 65, of. 202.

De asemenea, puteți să ne trimiteți scrisori pe următoarea adresă electronică: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pe internet Vă putem oferi o consultație Gratuită.

Biroul Avocatului – încredere maximă și rezultate de înaltă calitate!