Avocatul Familiei

În practica țărilor dezvoltate s-a format o instituție juridică cea mai sigură – avocatură personală sau de familie, care se ocupă cu rezolvarea absolut de toate probleme apărute în cadrul unei anumite familii. În prezent în RM avocatura personală e un fenomen rar de întîlnit. Vă convingem pe D-voastră că serviciile avocatului personal aseamănă cu serviciile unui medic de familie, care observă toate bolile și problemele sănătății ale familiei D-voastră și pe care vă bazați în cazul apariției lor. Avocatul personal mereu rezolvă în primul rînd problema D-voastră!

Ați cumpărat o marfă necalitativă și vînzătorul nu dorește s-o schimbă? Inspectorul poliției rutiere a întocmit procesul verbal în privința contravenției administrative, care n-ați făcut? Pe  v-ați reținut pe D-voastră ilegal? Doriți să încheiați un tratat serios și aveți nevoie de o asistență juridică?

Avocatul personal mereu este conectat și în orice moment poate acorda consultație în privința oricărui conflict apărut.

Avocat personal se ocupă cu relațiile D-voastre cu instanțele de judecată, organele de drept cu privința unei cauze. Încă avocatul personal vă reprezintă în instanțele de judecată, organele de drept sau administrația, în cauza executării judecătorești, întocmește și depune pretenții și cereri de chemare în judecată.

Avocatul personal apară numai familie D-voastră!

 Pentru a beneficia serviciile sus indicate Voi ne puteți contacta la numărul de telefon 079399915 Sau veniți pe adresa mun. Chișinău, str. Tighina 65, of. 202, încă voi puteț tremiteți scrisoarea la următoarea poșta electronică avocat.dobrioglo@ gmail.com 

 Este Gratuită consultația plasată pe internet.

 Biroul Avocatului – încredere maximă și rezultate de înaltă calitate!