Asistenţă juridică persoanelor Juridice

Întreprizătorii şi agenţii economici înregistraţi conform legislaţiei şi care practică activitatea de întreprinzător sun expuşi unui risc enorm în activitatea sa de zi cu zi. Pe de o parte agenţii economici sunt supuşi monitorizării active şi partea organelor statale pe de altă parte relaţiile contractuale riscante cu partenerii de afaceri. Cumulul factorilor respectivi generează aplicarea sancţiunilor dure, n îndeplinirea de către parteneri a obligaţiilor contractuale ce inevitabil duc la perderi de capital şi chiar falimentarea afacerii.
Cum de protejat afacerea de o viaţă de la actele ilegale ale funcţionarilor de stat? Ce de făcut în cazul în care partenerii de afaceri nuşi respecta angajamentele contractate? Cum de minimalizat riscurile în gestionarea afacerii?
În asfel de cazuri şi în multe alte situaţii pentru protejarea investiţiilor sale şi asigurarea de eventualele perderi de bani urmează consultarea sperialiştilor în domeniu.
Avocatului Denis Dobrioglo cu o experienţă de mai mult de 5 ani în calitatea de jurist la Inspectoratul Fiscal de Stat aferă susţinere şi soluţii în obstacolele nimerite.
Astfel vă propunem următoarele servicii juridice oferite de Cabinetul Avocatului „Denis Dobrioglo” oferite persoanelor juridice:

- Înregisrarea societati comerciale;
- completari si modificari acte constitutive, retrageri si excluderi asociati sau actionari;
- avizarea pentru legalitate a documentelor interne si a documentelor contractuale;
- evaluarea riscului de afacere pentru relatii comerciale, consiliere in managementul riscurilor;
- identificarea si analiza garantiilor de afacere;
- elaborare contracte;
- consiliere, asistenta si negociere contracte comerciale si bancare;
-servicii de reprezentare în toate organelle de stat şi instanţele de judecată;
- urmarirea derularii contractelor si a obligatiilor asumate;
- urmarire debitori, recuperare datoriilor, colectarea datoriilor;
- reorganizare judiciara, lichidare, insolvabilitate;
- consultaţii în probleme de dreptul muncii;
- concilieri prelitigioase, mediarea litigiilor apărute.

Sarcina noastră fiind asigurarea într-un termen cît mai scurt cu servicii de înaltă calitate clienţii noştri. Serviciul noastre se prestează pe întreg teritoriu al Republicii Moldova.
Datele de contact a biroului sunt Republica Moldova str. Tighina 65 of. 202, tel. +37379399915 sau vizitaţi saitul http://www.e-avocat.md e-meil: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.