Asistenţă juridică persoanelor aflate peste hotarele RM

Eşti în situaţia cînd te afli peste hotarile ţării şi ai nevoie de ajutor?
Cabinetul Avocatului “Denis Dobrioglo” oferă asistenţă juridică pesoanelor ce au ajuns în impas cu legea ţarii în care se află sau au necesitatea de a se consulta referitor la problemele din Republica Moldova in ceea ce priveste domenii ale dreptului cum ar fi:
- Reprezentarea intereselor clienţilor noştri în toate organele de stat inclusiv şi instanţele de judecată pe toate cauzele civil (divorţ, partajarea averii comune dintre soti, incasarea pensiei de intretinere încasarea datoriilor, daunelor materiale si morale, apararea dreptului de proprietate, moştenirea şi altele).
- Dobîndirea actelor necesare cu traducerea, apostilarea acestora pentru recunoaşterea internaţională.
- Solicitarea cazierului juridic, cazierului contravenţional, suport şi consultarea la obţinerea actelor şi documentelor necesare.
- Oferirea consultaţiilor juridice GRATUITE prin intermediul e-mailului, skype sau telefon.
- Asigurarea confidenţialităţii clientului.
Sarcina noastră este sa oferim clienţilor noştri serviciile de care au nevoie oriunde s-ar afla, fie pe teritoriul Republicii Moldova sau in afara tarii.
Datele de contact :Republica Moldova str.Tighina 65 of. 202, tel.+37379399915, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau vizitaţi site-ul http://www.e-avocat.md. Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.